Donationer

Donation til Kamillus-Aalborg fra Logen Veritas

2 repræsentanter fra Støtteforeningen Kamillus-Aalborg var mandag den 14. december 2015 inviteret til Logen Veritas´ årlige Julestemning i logens lokaler i Orkideen, Aalborg Øst for at modtage en donation på 10.000 kr.

Pengene er søgt og bevilget til forskønnelse af hospicehaven, som året rundt nydes af patienter, pårørende, ansatte og frivillige.

Stor tak for donationen

14.12. 2015 Overr kkelse af donation fra Veritas


Præsidentbesøg i Kamillus-Aalborg

Onsdag den 16. december 2015 havde Kamillus-Aalborg fornemt besøg – nemlig af en præsident.

Leo Bang Olesen, præsident i Lions Club Arden havde meldt sin ankomst for at høre nærmere om det frivillige arbejde på hospice. Han syntes åbenbart godt om det, han så og hørte, for inden han forlod stedet afleverede han et gavebrev på 4.000 kr. fra Lions Club Arden til frivilligkoordinator Inger Grønhøj.

Pengene er klubbens bidrag til støtteforeningens daglige arbejde med at organisere det frivillige arbejde på hospice.

Stor tak for donationen    

IMG 1360
Afsløring af skulptur doneret af Aalborg-Nørresundby Rotary Klub

Mandag den 8. juni 2015 kl 14 blev der – i dejligt solskinsvejr -  skålet og ønsket tillykke i haven på KamillianerGaardens Hospice.
Anledningen var afsløringen af en skulptur udført af Thorvald Odgaard, og som Aalborg-Nørresundby Rotary Klub har doneret til hospice på baggrund af ansøgning fra Støtteforeningen Kamillus- Aalborg.  Sulsted Menighedsråd har bidraget til projektets realisering i form af at levere arbejdskraft til etablering af anlæg som fundament for skulpturen.

Skulpturen er placeret for enden af en flisebelagt havegang, og kan både nydes på tæt hold, men også fra altanen eller fra de 12 patientstuer, som alle har store vinduespartier ud mod haven.

Stor tak til Aalborg-Nørresundby Rotary Klub, Sulsted Menighedsråd og stenkunstner Thorvald Odgaard.

pdfSe avis omtale

harry brixaalborg
Harry Brix fra Aalborg -Nørresundby Rotary Klub afslører skulpturen

denmodnefrugt
”Den Modne frugt”, skulptur af Thorvald Odgaard