Til haveparty hos Regentparret den 19.juni 2012 i Fredensborg Slotspark for ”Frivillighedens Danmark

kamillusnyhed2Først i juni får jeg en opringning fra lederen af socialpsykiatrien Britta Glargard.
Jeg var ikke hjemme, men Britta Gl. havde indtalt en besked på min tlf.-svarer: ”Lige meget hvor sent du kommer hjem, vil du så være rar at ringe
til mig”.

Jeg tænkte: ”Hvad kan det være, som er så vigtigt”. Som sagt så gjort.
Jeg ringede op og fik den besked om det var i orden, at hun indstillede
mig som emne/kandidat til Regentparrets Haveparty i Fredensborg 
Slotspark den 19. juni fra kl.15.30 – kl.18.00. Regentparret havde nemlig besluttet, at de ville gøre noget for Frivillighedens Danmark. Derfor havde de bedt borgmestrene i alle kommuner om at udpege to Ildsjæle, som skulle have invitationen. Jeg fik at vide, at det var vigtigt, at jeg inden kl.8.30 næste dag havde skrevet om Foreningen SIND’s arbejde igennem de knap 30 år vores Lokalforening har bestået.

I oktober er det 30 år siden, jeg sammen med andre interesserede startede Lokalforeningen i Frederikshavn. Der blev tænkt og skrevet om alle de nye tiltag, der er sket, og hvor SIND har været på banen. Det blev til mange sider, og det hele lå klart på Britta Glargards skrivebord næste morgen.
Selvfølgelig var min første tanke: ja-ja - der er mange i vores kommune, som gør et stort og flot arbejde, så hvorfor skulle det blive dig. Men det blev mig, og jeg blev meget ydmyg, beæret og samtidig meget taknemmelig over, at jeg blev indstillet og at borgmesteren havde besluttet, at det skulle være mig sammen med Henny Nielsen, som er frivillig på Frederikshavn Krisecenter.

Der var sørget for kørsel på hele turen og hotelværelse, så det kunne jo kun blive godt. Og det blev det.
Den 19. juni kl. 8.00 morgen gik turen til Sjælland, og efter en dejlig tur, som chaufføren havde sørget for, var vi ved Hotel Hillerød, hvor vi nåede at friske os lidt op.
Så kom det spændende - for nu gik turen til Slotsparken.
Det var en speciel oplevelse. En helt speciel følelse at træde ind i en park, der summede af festklædte glade mennesker. Som velkomst fik vi udleveret et fint kort, hvor menuen stod på den ene side og program for koncerten på den anden. Der var dejlig musik under hele arrangementet, som var fra kl. 15.30 – 18.00.
Fin menu var det også. De kongelige - dvs. Regentparret, Kronprinsessen, Prins Joachim og prinsesse Marie samt Benedicte havde fordelt sig ved forskellige borde, hvor man kunne lade sig indtegne til dem, man ønskede at hilse på.
Alt i alt en spændende og uforglemmelig oplevelse.
Stor tak til dem, der indstillede mig.

kamillusbrønderslev
Sttteforeningen Vangen Logo PNG
kamillusjammerbugt
kamillushjørring
hospice-v